Brädi kävi NRJ:n Aamun vieraana esittelemässä uuden kappaleensa Kombon – Radio NRJ Finland

Brädi kävi NRJ:n Aamun vieraana esittelemässä uuden kappaleensa Kombon

Tänään julkaistu Brädin uusin single, Kombo, on toinen Brädin tulevalta albumilta julkaistu kappale. Romanttiseksi tunnustautuva mies kävi NRJ:n Aamussa kertomassa uudesta tulokkaasta ja alkuvuoden kuulumisista.

Cheekin kanssa jäähalleja kiertävä Brädi julkaisi uuden kappaleen viime yönä puolenyön aikaan. Lomaa mies ei ole ehtinyt paljoakaan vietellä, sillä kiertue ja musiikki ovat tällä kertaa menneet sen edelle, mutta se ei miestä haittaa. Uusi kappale on rakkauslaulu, jossa mukana on myös Eveliina, jonka kanssa työskentely oli helppoa ja saumatonta, mies kertoo NRJ:n Aamulle.

Kappaleen säveltäjänä on toiminut Lasse ”Redrama” Mellberg ja sen on tuottanut Henkka ”MGI” Lanz. Heidän kanssaan Brädi on tehnyt paljon töitä aiemminkin ja nimeää Henkan luottomiehekseen ja Lassen yhdeksi parhaista ystävistään. Ensimmäinen yhteistyökappale Redraman ja Brädin kesken on ollut ”Lämpöö”, jossa Redrama myös feattaa. Miesten yhteistyö on muutenkin erittäin mutkatonta ja Brädi sanoo, että jos kolmikko on työstämässä yhdessä kappaletta, tulee mieleistä musiikkia aina.

”Kombo” on rakkauslaulu ja Brädi myöntää olevansa itsekin romanttinen mies. Romanttisimmaksi tekemäkseen asiaksi mies nimeää vaimonsa kosimisen, vaikka myöntääkin, ettei ole kovinkaan suurten ja räiskyvien romantiikan osoitusten mies. Ennemmin hän pyrkii olemaan arjessa romanttinen ja huomaavainen kumppani ja uskoo, että sillä pääsee jo todella pitkälle.

Uudelle kappaleelleen Brädi on uskaltautunut myös laulalamaan, vaikka myöntää, ettei ole koskaan pitänyt itseään kovinkaan hyvänä laulajana ja lauluharrastus on rajoittunut pitkälti koulun kuoroon. MGI on monesti sanonut miehelle, että tämä voisi hyvin itsekin laulaa kappaleillaan, mutta vaati paljon rohkeutta, että Brädi uskalsi kappaleelleen laulamaan.
”Se tuntu kyllä ihan hyvältä. Kuitenkin haluun räppi edellä mennä, mut ihan hauskaa jos tulee varmuutta siihen omaan laulamiseen ja onhan se hyvä ase jos pystyy itsekin vähän sjungailee välillä”, mies kertoo.

Keikoilla mies on tähän asti laulanut myös itse feattaajien osuuksia, sillä vierailijoita on vaikea saada keikoille mukaan. Myös Toni Wirtasen kovaa ja korkealta menevän ”Hätähuuto”-kappaleen osuudet Brädi on opetellut ja laulaa ne keikoilla taustanauhan päälle ja livelaulaminen on aikojen saatossa miehen mukaan myös kehittynyt paljon.

Viime yönä julkaistun singlen palautetta mies on seurannut tarkasti ja yöunet jäivät myös melko vähäisiksi, kun pari ensimmäistä tuntia kappaleen julkistuksen jälkeen kului kommentteja seuratessa. Singlen tai levyn julkistus on miehelle suuri päivä aina ja hän seuraa palautetta tarkasti. Brädi pyrkii olemaan fanien kanssa muutenkin aktiivinen ja paljon tekemisissä. Palaute on tähän mennessä ollut erittäin positiivista ja mies on myös itse kappaleeseen oikein tyytyväinen.

Kuuntele Brädin ja Eveliinan ”Kombo”-kappale Spotifysta.