Beyonce paljasti harvinaisessa haastattelussa pienen palan itsestään – Radio NRJ Finland

Beyonce paljasti harvinaisessa haastattelussa pienen palan itsestään

Beyoncé ei usein anna haastatteluja, eikä varsinkaan puhu henkilökohtaisista asioistaan niissä. Garage Magazine sai häneltä harvinaisen haastattelun, jossa hän kertoi muun muassa, ketä hän ihailee kaikista eniten.

Billboard listasi haastattelusta parhaat palat.

Hänen suosikki ajanvietteensä:
”Tunnen suurta vetoa maalaamiseen ja valokuvaamiseen. Se on vapauttavaa ja saan välittömän pakokeinon muista projekteistani”.

Hänen suosikki taiteilijansa:
”Äitini on innokas keräilijä ja hän on nuoresta asti rohkaissut minua satsaamaan taiteeseen. Matkustelen paljon ja rakastan käydä taidegallerioissa ja museoissa eri kaupungeissa perheeni ja ystävieni kanssa. Olen erittäin kiinnostunut Kara Walkerin, Tracey Eminin, Aaron Youngin ja Donald Juddin töistä”.

Oman itsensä pomona olemisesta:
”Ajan saatossa olen oppinut keskittymään asioihin, joihin haluankin asettamissani aikarajoissa keskittyä. Minun ei tarvitse enää työskennellä toisten odotusten tai painostuksen mukaan. Asetan itselleni tarpeeksi paineita. Rakastan olla 100% mukana kaikissa projekteissani ja nyt olen tarpeeksi onnekas tekemään niin”.

Hänen suurin sankarinsa:
”Suurin sankarini tulee aina olemaan äitini. Hän on opettanut minut pitämään huolta muista, työskentelemään ahkerasti ja työskentelemään viisaasti. Kaiken, mitä tiedän äitiydestä, tulee esimerkeistä, joita hän on näyttänyt. Hän on iskostanut minuun ja siskooni itseluottamuksemme ja opettanut olemaan aina kiitollinen”.

Hänen suurin hetkensä elämässä:
”Kaikesta siitä, mitä olen elämässäni saavuttanut, suurin ylpeyden hetkeni mennen tullen oli, kun synnytin tyttäreni, Bluen”.