Anna Abreu Grindaa ja Flowaa tänään julkaistulla uudella kappaleellaan – Radio NRJ Finland

Anna Abreu Grindaa ja Flowaa tänään julkaistulla uudella kappaleellaan

Anna Abreun mielestä musiikkia ei pidä selittää, vaan sitä täytyy kuunnella ja bailata.

Kiireisesti startannut vuosi on Anna Abreulle sekä haastava, että innostava. Alkuvuoden aikataulu tuottaa joskus Annalle päänvaivaa ja silloin tällöin hänen pitää pysähtyä hengittelemään kiireen keskellä. Toisaalta hektinenkään meno ei laulajaa haittaa, sillä uusi kappale ja sen saama hyvä vastaanotto keikoilla on hänen mielestään ”törkeen siistiä”. Uuden bändin kanssa kierretään parhaillaan Suomea uuden keikkasetin kanssa, johon kuuluu suomenkielistä musiikkia. Kappaleet toimivat keikoilla hyvin, sillä suomenkielisiin kertosäkeisiin on helppo yhtyä ja ihmiset pystyvät jammaamaan mukana myös kappaleita, joita eivät ole aiemmin kuulleet.

a_abreu
Anna Abreu vierailu NRJ Aamussa

Sitä Anna toivookin. Hän ei halua selitellä liikaa tänään julkaistun kappaleensa sanoja, vaan, että ihmiset vain bailaisivat sen mukana. Niin kaikki voivat grindaa ja flowaa. Jos ei tiedä, mitä ne tarkoittavat, sekin on ihan ok, musiikkia ei pidä selittää, sitä pitää bailata. Anna on myös päättänyt, ettei halua miettiä sitä, miltä hänen musiikkinsa pitäisi kuulostaa. Kun se kuulostaa hyvältä ja kappaleista kuuluu laulajan persoona silloin ne kuulostavat Anna Abreulta. Kaikkea pitää kokeilla, myös hulluja juttuja.

Uudelle kappaleelle Anna halusi kokeilla muun muassa räppäämistä. Kukaan ei häntä siihen sen kummemmin ohjeistanut, vaan kappale syntyi yhdessä fiilistellen. Tippa-T tuli mukaan kappaleelle monen mutkan kautta ja tämä on Annan mielestä paras, jonka olisi voinut kappaleelle kuvitella. Räpit toimivat Tipan esittäminä ja miehen kanssa on muutenkin ihana tehdä töitä. Singlen teossa ovat olleet mukana myös Jarkko Ehnqvistin, Joonas Angerian ja VilleGalle sekä Jonas W. Karlssonin tuottajana.

Vaikka kiirettää riittää tällä hetkellä, on Anna ehtinyt myös silloin tällöin lomailla. Eräällä lomalla Portugalissa hän sai ystävineen aikaan liikennekatastrofin vieraillessaan Penan palatsilla. Kuuntele, mitä Anna kertoi NRJ Aaamulle tapahtuneen matkalla: