Adele: Mitä suurempi urasta tulee, sitä pienemmäksi elämä käy – Radio NRJ Finland

Adele: Mitä suurempi urasta tulee, sitä pienemmäksi elämä käy

Adele kertoi Skavlan haastattelussa julkisesta elämästä, aikuisuudesta ja siitä, miksei hän pääse Twitteriin.

Kun ”Hello”-kappale sai ensisoittonsa X Factor UK-ohjelmassa, Adele ei tiennyt lainkaan, kuinka se otettiin vastaan ja mitä siitä puhuttiin. Hänellä ei ole omalle Twitter-sivustolleen salasanaa, eikä hän päässyt näkemään keskustelua, jota sosiaalisessa mediassa kappaleesta käytiin, itse asiassa hän luuli, ettei uusi musiikki hetkauttanut ketään.

Adele uskoo, että jos hänellä olisi pääsy omalle Twitter-sivulleen, hän varmasti sanoisi jotakin tyhmää. Lisäksi hän epäilee, että päivittäisi Twitteriä niin tiuhaan, ettei kukaan pian enää ikävöisi häntä.

Kappaleen suosio suorastaan räjähti ja se ylitti kaikki odotukset. Samalla vain muutamassa kuukaudessa Adele on joutunut totuttelemaan ajatukseen, että hän on taas kaikkien tietoisuudessa ja kiinnostava. Omaa aikaa on vaikea saada, sillä elämä pyörii työn ja äitiyden ympärillä. Toisaalta kotona tähden roolista voi iratutua täysin, sillä jos Adele yrittää laulaa pojalleen jotakin muuta, kuin ”Tuiki Tuiki Tähtönen”, tämä käskee äitinsä olla hiljaa.

Adele sanoo, että eräänä päivänä hänelle vain valkeni, että hän on aikuinen ja se säikäytti. Teininä pystyi elämäänsä ajattelemaan askel kerrallaan, mutta kun on saavuttanut kaiken elämässä, mitä sitten voi tehdä? Toisaalta Adelea huvittaa ajatus, kuinka kolmen kympin molemmin puolin olevat ystävät ovat hermoromahduksen partaalla, kun eivät tiedä, mitä elämällään tekisivät, hankkiako lapsia, koira, talo vai mennä naimisiin.

Adele Skavlan haastattelussa
Adele Skavlan haastattelussa

Lähipiiri on vuosien saatossa pienentynyt, sillä Adelen tullessa kuuluisaksi, jotkut ihmiset halusivat yhtäkkiä tulla hyvin lähelle häntä. Siksi laulaja joutui ottamaan tietoista välimatkaa ihmisiin, jotka oli saattanut tuntea koko elämänsä. Se tekee hänen mukaansa elämästä huomattavasti pienempää ja suljetumpaa. Lisäksi hän haluaa pitää elämänsä mahdollisimman normaalina, jotta pystyy todella nauttimaan siitä myös kuuluisuuden päätyttyä.

Adelelle saa kuka vain sanoa ei. Hän ei tahdo ympärilleen ihmisiä, jotka mielistelevät häntä. Hän sanoo nähneensä ihmisiä, joiden ympärillä on ainoastaan myötäilijöitä ja sanoo, että heistä tulee ”paskoja ihmisiä, jotka tekevät paskoja levyjä”.

Koko haastattelu: Interwiev with Adele / Skavlan