Adele ja Harry Styles joutuivat hakkereiden kohteeksi – Radio NRJ Finland

Adele ja Harry Styles joutuivat hakkereiden kohteeksi

Ainakin One Direction -yhtyeestä tuttu Harry Styles ja "Hello"-laulaja Adele ovat joutuneet hakkerin uhreiksi viikonloppuna. Kummaltakin on vuotanut julkisuuteen kuvia, joita ei ole tarkoitettu koskaan julkaistavaksi koko maailmalle.

Adelen miesystävän, Simon Koneckin sähköposti hakkeroitiin perjantaina ja pian sen jälkeen laulajan kuvia hänen perhe-elämästään vuoti Facebookin suljettuun ryhmään. Kuvista löytyy muun muassa Adelen ultraäänikuva, raskaus-selfie ja kuva vastasyntyneestä Adelen pojasta, Angelosta. Lisäksi yksi varastettu kuva on Adelen lapsuudesta, jossa hän istuu liukumäessä ja näyttää kieltään ja yhdessä Adele makaa sängyllä shampanjapullon ja tupakan kanssa.

Adele tunnetaan äärimmäisen tarkkana yksityisyydestään ja hän ei ole halunnut kuvia 3-vuotiaasta pojastaan julkisuuteen koskaan aiemmin. Adelen edustaja sanoi, että järkyittyi välittömästi Adelen puolesta nähdessään vuotaneet kuvat.
”Ne ovat erittäin yksityisiä ja niiden ei olisi pitänyt päätyä julkisuuteen. On etovaa, että niin kutsutut fanit lähettelivät kuvia ympäriinsä ja mielestäni se piti saada loppumaan”.

Toinen julkisuuteen vuotanut kuvasarja on peräisin 1D-laulaja Harry Stylesin äidin iCloud-tililtä. Useimmissa kuvista Styles poseeraa tyttöystävänsä Kendall Jennerin kanssa. Kaiken kaikkiaan Stylesin kuvia levisi sosiaaliseen mediaan noin 30 kappaletta, joista osassa poseeraa myös laulajan äiti.

Vuodon takana olleen hakkerin – joka käyttää Twitteriä nimimerkillä @haarrystyles – tili on tällä hetkellä suljettu, mutta sen tilalle perustettiin nopeasti uusi, jossa kuvien jako jatkui. Hakkeri väittää, että hänellä on myös hallussaan ennen julkaisematonta musiikkimateriaalia. Tilinsä sulkemisen jälkeen ja uuden avattuaan ”haarrystyles” kirjoitti Twitterissä:
”Minut yritettiin pysäyttää, mutta pysyn häiriintymättömänä”, hän julisti.

Lähde:
Music-news/ Harry Styles
Music-news/ Adele