50 Cent määrättiin uudelleen oikeuden eteen konkurssistaan – Radio NRJ Finland

50 Cent määrättiin uudelleen oikeuden eteen konkurssistaan

50 Cent on julkaissut Instagram-sivuillaan ahkerasti kuvia valtavista rahapinoista, joka on saanut tuomioistuimen epäilemään miehen rehellisyyttä viime kesän konkurssihakemuksessaan.

50 Cent tunnetaan pröystäilevästä tyylistään ja vaikka räppäri on asetettu konkurssiin ja hänet on todettu varattomaksi, lähettelee  hänsilti Instagramiinsa ahkerasti kuvia valtavista käteispinoista. Nyt miehen konkurssihakemus viedään uudelleen oikeuden käsittelyyn, sillä tuomari Ann Nevisin mielestä on syytä epäillä, ettei räppäri ole ollut täysin rehellinen taloudellisesta tilanteestaan viime kesänä.

Tuomari muistutti viime torstaina pidetyssä kuulemistilaisuudessa, että on tärkeää pitää konkurssiprosessi luotettavana ja tuoda sitä kautta rehellisille, mutta epäonnekkaille ihmisille mahdollisuus uuteen alkuun.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, hävisi viime kesänä oikeustaiston Lastonia Levistonille seksivideosta ja määrättiin maksamaan tälle 7 miljoonaa dollaria korvauksia. Samaan aikaan räppäriltä perittiin 18 miljoonan korvauksia pieleen menneestä kuulokkeiden suunnittelusopimuksesta. Yhteensä miehellä on erilaisia velkoja noin 30 miljoonan edestä. Tuomioon liittyen miehen olisi pitänyt käyttää ammattivarainhoitajaa siihen asti, kun kaikki velat on kuitattu.

50 Centin lakimiehen mielestä räppärin Instagram-postauksissa on kyseessä pelkkä yhteistyökumppaneiden markkinointi ja artistin imagon ylläpito. Toisaalta kuulokeyhtiön lakimies ei ole täysin vakuuttunut, että 50 Cent on alun perinkään ollut tuloistaan rehellinen, sillä jätti kertomatta kesän oikeudenkäynnissä muun muassa erinäisistä TV- ja konserttiesiintymisistään saamia tuloja. 50 Centin asianajaja kiisti väitteet jyrkästi ja sanoi, että kaikki räppärin tulot ovat sellaisia, kuin on ilmoitettukin.

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on

Lähde:
Wall Street Journal

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *